Hvor mye koster det å bytte tak?

Er du en av dem som aldri har sett taket sitt, kan det være mye arbeid med råteskader. En befaring av taket ditt vil kunne gi deg en tilstandsrapport og nøyaktig pris på hvor mye det vil koste å bytte taket.

Det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder å prise inn en utskifting av taket. Blant annet er en viktig faktor hvor mye ettersyn og vedlikehold taket har fått. Vi i Tak og Fasade kommer gledelig på en gratis befaring hjemme hos deg – og kan tilby tilstandsrapport og et uforpliktende tilbud.

Hvordan velge riktig type tak?

Valg av materiale har også en innvirkning på prisen på nytt tak. Nordmenn har blitt mer opptatt av kvalitet, og betaler derfor gjerne litt ekstra for et solid tak – noe som vil være lønnsomt i lengden.

Valg av materialer er viktig. Det er ikke slik at du bare kan peke ut et tak, og si deg fornøyd for det gjelder å velge riktig tak til boligen din. Da er det viktig å se på beliggenheten. Ligger huset ditt nær sjøen eller innlandet? Er det mye trær og skog rundt? Drysser det mye på taket ditt, kan det føre til groing på tak.

Det kan virke som et vanskelig valg, men sammen kan vi, med vår ekspertise, finne taket som passer boligen din. Nøl ikke med å ta kontakt med oss for en gratis befaring.

Kontakt oss for å avtale tid & dato

Du kan enten bruke skjemaet nedenfor, eller ringe oss direkte!