Solceller

Fordelene med solcellepaneler for taket ditt

Solcellepaneler er et populært valg for huseiere da de gir ren, fornybar energi og en rekke økonomiske fordeler. Her er noen av de viktigste fordelene ved å velge solcellepaneler for taket ditt:

Lavere energikostnader

Installering av solcellepaneler på taket kan redusere energikostnadene betraktelig. Ved å tilby en pålitelig strømkilde, trenger du ikke å betale så mye for å holde hjemmet eller næringsbygget i gang. I tillegg tilbyr mange land både nasjonale og lokale insentiver og skattefradrag for å ta i bruk solenergi som energikilde. Dette kan kompensere for installasjonskostnadene som er nødvendige å foreta for å følge det grønne skiftet.

Bedre for miljøet

Solenergi er en ren, fornybar energikilde som ikke slipper ut noen skadelige forurensninger eller avfallsprodukter til miljøet. Dette gjør det til et miljøvennlig valg som vil bidra til å redusere karbonavtrykket betydelig.

Økt verdi på eiendommen

Studier har vist at boliger med solcellepanel har en tendens til å øke i verdi over tid sammenlignet med boliger uten. Bygningsintegrerte solcellepaneler gir også boligen eller næringseiendommen et løft. Dette betyr at investering i solenergi kan lønne seg i det lange løp om du bestemmer deg for å selge boligen din i etterkant.

Vedlikeholdsfritt

Solcellepanelsystemer krever minimalt med vedlikehold når de først er installert og har en tendens til å vare i opptil 20 år før de må skiftes ut. Dette gjør dem til en svært kostnadseffektiv investeringer over tid.

Til syvende og sist gir det å installere solcellepaneler på taket ditt en rekke fordeler som spenner serg fra å senke energikostnadene og hjelpe miljøet, til å øke eiendomsverdien og tilby vedlikeholdsfri drift over lengre perioder.

Vi er partnere med Ecosol fordi at de har levert flest montasjer av solcelletakstein i Norge.

Fordelene med solcelletakstein:

  • Et estetisk flott tak som produserer grønn energi
    CO2-regnskapet til solcelletaksteinen er i null etter 2,5 år
  • Lavere strømregninger
  • Selvrensende og ingen mose
  • Vesentlig lenger holdbarhet enn takstein og annen taktekking
  • Spar gjennomsnittlig 40-60% av strømforbruket per år

 

Oppsummert:

Å investere i ren, vedvarende energi er et valg som vil betale seg over tid og for fremtiden.

Kontakt oss for å avtale tid & dato

Du kan enten bruke skjemaet nedenfor, eller ringe oss direkte!