Er det på tide å pusse opp fasaden?

Norge er et land med mye vær, og alt fra sol og varme til vind, regn og snø fører til slitasje. Mange boliger er derfor på overtid når det gjelder å bytte fasaden. Har du vært dårlig med vedlikehold, kan det være på tide å pusse opp fasaden.

Grunnene til å skifte fasade kan være mange. Kanskje har fukt, frost og dårlig vedlikehold ført til høye strømregninger og unødvendige utgifter, eller er du er lei av å male huset med jevne mellomrom? Kanskje du til og med vil tilleggsisolere mens du først skal bytte fasade?

På tide å bytte kledning på boligen?

Uansett hva årsaken til at du ønsker å bytte fasade er, kan det å tenke langsiktig gi deg både trygghet og besparinger i fremtiden. Utsetter du sjekken for lenge, kan det føre til høyere regninger enn nødvendig.

Selv om det kan være på høy tid å bytte fasade, er det mange som utsetter både vedlikehold og det å bytte kledning. En av grunnene er at man ikke vet hva man skal se etter og hvor man skal se – men dette er noe du enkelt kan gjøre selv da det kan utføres fra bakkenivå.

Først og fremst må du se etter sprekker. I tillegg er den mest utsatte plassen du bør legge ekstra godt merke til, oversiden av vinduer og nederste del av veggen. Der er det nemlig lett for at vann blir liggende, som gjør at vannet trekker seg inn.

Å bytte fasade selv er en omfattende jobb. Dette er ikke noe som gjøres hvert år, og det skal lite til før du gjør en feil – som igjen kan føre til store konsekvenser. Derfor kan det være lurt å få hjelp av profesjonelle.

Kontakt oss for å avtale tid & dato

Du kan enten bruke skjemaet nedenfor, eller ringe oss direkte!