Samarbeidspartnere

Vår samarbeidspartner på tak er Monier som er er verdensledende leverandør av skråtak.

Monier

 -
Tak og Fasade er frittstående, men vi har et tett samarbeid med Monier slik at både produkter og hvordan taket legges utføres på best mulig måte. Tak og Fasade er medlem av Monier Partner Club som består av spesielt utvalgte samarbeidspartnere som er dyktige takleggere og som kan Moniers produkter.Å benytte en av Moniers takleggere betyr trygghet for seg som huseier.

Icopal

 -

Icopal as ble grunnlagt i 1895 på Fjellhamar med navnet Fjeldhammer Brug. De utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer – som tak, takrenner, piper, grunnplater m.m. for boliger, bygg og anlegg. Icopal AS er Norges ledende leverandør av produkter til såvel skrå- som flate tak.


Isola

 -

Isola skal verne verdier og være byggenæringens viktigste støttespiller i kampen for tørre, sunne og energieffektive bygg. Isola AS har produksjonssteder både i Norge og i utlandet. Hovedkontor og administrasjon er lokalisert på Eidanger i Porsgrunn kommune. I tillegg har de 2 fabrikker på dette området.


Plannja

For huseiere og taktekkere produserer Plannja takprodukter under varemerkene til Plannja og Ruukki, som er tilgjengelig via det samme omfattende forhandlernettverket som tidligere. Takprodukter og -tjenester er også tilgjengelig via Ruukki Express og Plannja servicesteder.

Tak og takprodukter produseres ved 11 anlegg i Finland, Sverige, Estland, Polen, Russland, Ukraina og Romania.

logo-nb


XL Bygg

En av våre nyeste samarbeidspartnere er XL Bygg.

Ecosol

En av våre nyeste samarbeidspartnere for solcelle.

Kontakt oss for å avtale tid & dato

Du kan enten bruke skjemaet nedenfor, eller ringe oss direkte!