Er det på tide å bytte taket?

En investering i taket, er en investering i boligen. Taket er kanskje husets viktigste fasade, og dårlig kontroll på tilstanden kan føre til store skadekostnader. Er du klar over hvor mange nordmenn som slurver med taksjekken, og er du en av dem?

Nordmenn er fullstendig klar over at tak på både hus og hytter er viktig, og hele ni av ti oppgir at det er viktig å sjekke taket ved kjøp av en ny bolig. Men hvor mange boligeiere passer egentlig på sitt nåværende tak?

En undersøkelse gjennomført av YouGov bekrefter at mange huseiere lever lykkelig uvitende om hvilke mulige problemer de har med taket. Til tross for at vi vet at taket er viktig, er det faktisk slik at over halvparten av deltakerne i undersøkelsen ikke har sjekket hustaket de siste to årene – og hele 19 prosent har aldri sjekket det.

Hvordan er tilstanden på taket ditt?

Taket ditt utsettes for slitasje daglig. Vind, vann, snø, is, sur nedbør, alger og mose fører selvsagt til at taket slites, og jo lenger tid det går, desto tynnere blir taksteinen. Til tross for at det å overse taket kan ende med ganske store økonomiske utfordringer, er det kun 17 prosent som oppgir at de er bekymret for taket sitt.

Er du klar over tilstanden på taket ditt – eller har du unngått å tenke på det? For mange virker det som veldig mye arbeid, og venter ofte for lenge med utskiftningen fordi man kvier seg for å gå opp i høyden og utføre en sjekk.

Vi kommer gjerne hjem til deg for en gratis befaring av taket ditt. Vi kan tilby tilstandsrapport og gi deg et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss for å avtale tid & dato

Du kan enten bruke skjemaet nedenfor, eller ringe oss direkte!